gimme+ : Alle basisscholen gratis tot einde paasvakantie

gimm-e logo, zwarte tekst gimm- en groene tekst e

Omdat gimme de scholen de mogelijkheid wilt geven in deze moeilijke tijden de ouders niet enkel via email maar ook via push berichten op de smartphone te bereiken, biedt gimme alle basisscholen gratis gimme+ tot het einde van de paasvakantie.

Indien de school gebruik wil maken van dit gratis aanbod ontvangen ze een modelbrief die ze hieromtrent aan de ouders kunnen bezorgen en die mogelijke verwarring moet uitsluiten. Vervolgens kunnen de ouders dan de gimme+ gratis downloaden zonder hun kredietkaartgegevens te moeten invullen, en deze tot het einde van de paasvakanie gratis gebruiken zonder dat er nadien automatisch een abonnement begint te lopen(*). 

Omdat de communicatie met de ouders momenteel meer dan ooit belangrijk is, hoopt gimme iedereen hiermee nog extra te kunnen helpen. En doordat ook de grootouders de gimme tijdlijn kunnen volgen, verzachten we op die manier hun isolement. 

(*) Gelieve er rekening mee te houden dat dit los staat van eventuele lopende individuele (test)abonnementen op gimme+ of gimme lite en waar alles blijft zoals voorheen.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
gimme nv
Organisatie