Zespri : De kiwisite

Op deze site vind je een vat aan informatie over kiwi's. Naast de geschiedenis van de kiwi, leer je ook de moederlanden beter kennen. Kiwi’s zijn heel gezond, deze website zal je hiervan overtuigen. Daarnaast zijn kiwi’s ook bijzonder lekker: bereid enkele simpele gerechten klaar waarbij het sap uit je mond zal komen.

Hou je van spelletjes? Ook hier kom je aan je trekken. Je ontdekt er ook enkele leuke knutselideeën. Je kan zelfs een heus kiwidiploma verdienen als je de inhoud van deze site beheerst.

Leren kan ook leuk zijn, dat zal je ervaren met het digitaal lesmateriaal, dat zowel geschikt is voor thuis als op school. Een team van leerkrachten staan garant voor de pedagogische waarde van dit lesmateriaal.

Wil je een vriend verrassen met een speciale unieke e-card? Maak die zelf op deze website, je vrienden zullen versteld staan. De website is heel logisch opgebouwd zodat je nooit je weg verliest.

Johan Desloover
Leerkracht, Directie, …

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
kleuter 3, 4, 5 jaar
Mens en maatschappijWetenschappen en techniek
lager 1e, 2e, 3e, 4e, 5e, 6e leerjaar
Mens en maatschappijWetenschappen en techniek
secundair 1e graad a en b
PAV - MAVO - GASV - ASPVVoeding
Info
Website
Bijgewerkt: 03-03-2009
Nummer: 1074
Categorie
Educatieve site (oefeningsite, lessite …)
Trefwoorden
beendereneetfruitgezondgezonde voedinggezondheidgezondheidseducatiekiwikiwisitenatuurskeletvitaminevitaminenvoedingvoedselvoedseldriehoekvoedselpiramidewereldZesprizespri-europe