Woordenlijsten Frans oefenen met WRTS

Foto Toegevoegd door Ivo Maes op 25.01.2009
Website

Het overhoorprogramma WRTS is heel handig. Je hoeft je ouders, broer of zus, vriend of vriendin niet meer lastig te vallen om je te laten overhoren, want met dit programma kun je het zelf, en veel efficiënter!

Via de link in deze bijdrage kan je alle woordenlijsten van de methode Eventail-junior Bien sûr van het vijfde en het zesde leerjaar gewoon overnemen. Ook de woorden van de vernieuwde versie En action zijn beschikbaar.

Gebruik

Leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar kunnen op school en thuis de woordenlijsten van Frans van de methode Eventail-Junior Bien sûr  of de vernieuwde versie En action zelfstandig op verschillende niveaus inoefenen.

2 5 8051

Reacties

Er zijn 2 reacties.

Dit is een openbare bijdrage. Je hoefde niet aan te melden om ze volledig te bekijken en te gebruiken.

Gelieve rechtsboven wel aan te melden om scores en reacties te geven, de inzender te contacteren … We waarderen je reactie.

Na aanmelding kan je ook alle bijdragen bekijken en er zelf toevoegen.

Profiel Reactie

Gitte van Engelen

Dag Ivo, toen ik je lijsten wilde overnemen , kreeg ik de melding dat je geen openbaar profiel hebt. Is er iets gewijzigd of vergat je aan te geven dat de lijsten mochten worden overgenomen?

 

Toegevoegd op 07.11.2017 10:55  

Gitte van Engelen

Meester Ivo, je bent mijn held. De lijstjes die je beschikbaar stelt had ik net nodig. Dit bespaart me heel veel werk. Bedankt daarvoor. Je mag ook mijn lijsten overnemen op jufgitte.wrts.nl . Een dikke dankjewel. Gitte

 

Toegevoegd op 07.11.2017 10:49  
Niveau en vak
Lager 3e graad
Frans
Categorie
Educatieve site (oefeningsite, lessite, ...)
Trefwoorden
bien sûroverhoorprogrammaoverhorenvocabulairewoordenschatWrtstalen

Projecten

Functie
Leerling (Student)
Auteur
Ivo Maes
Taal
Nederlands 
Onderwijssysteem
Vlaams
Laatste aanpassing
Erik Devlies 19.03.2018