CommArt : Interculturele verschillen en solliciteren

CommArt International n.v. is een spin-off van de Universiteit Hasselt. Het bedrijf commercialiseert enerzijds de multimediale uiterst gebruiksvriendelijke cloudauteurssoftware E.M.C.G.© en anderzijds communicatieproducten die voortvloeien uit internationaal onderzoek van het Centrum Toegepaste Linguïstiek (CTL) van de Universiteit Hasselt.

CTL werkt internationaal samen met zowel excellente wetenschappelijke als economische partners, ondernemingen in het bijzonder. Met E.M.C.G.© viseert de R&D-groep het toegankelijk maken van de creatie van multimediale opleidingspakketten die beantwoorden aan de recentste technologische standaarden. Daarnaast focust CTL op effectiviteit van het leerproces, impact van de geografische cultuur op taalgebruik en non-verbale communicatie, communicatiebehoeften en -problemen in meertalige en multiculturele professionele contexten.

Door de permanente kruisbestuiving tussen al deze spelers, neemt CommArt een unieke plaats in het landschap van de educatieve uitgevers in en verzekeren haar online leermodules een uitzonderlijke kwaliteit.

De taalleermodules van CommArt worden gekenmerkt door de contrastive approach: vanuit uw (bron)taal/-cultuur een andere (doel)taal/-cultuur leren. Deze aanpak vereenvoudigt het leren en geeft sneller resultaat.

De e-modules zijn zowel geschikt voor volledige zelfstudie als voor gecombineerd leren (blended learning), dus met een of andere vorm van begeleiding.

Als uitgever staat CommArt ook volledig open voor vragen van ondernemingen en voorstellen van auteurs voor het ontwikkelen van leermodules op maat binnen om het even welke discipline.

Willy Clijsters
Leerkracht

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
aso 3e graad
bso 3e, 4e graad
kso 3e graad
tso 3e, 4e graad
lerarenopleiding
volwassenenonderwijs
privésector
Niet vakgebonden
Info
Website
Bijgewerkt: 12-06-2009
Nummer: 11525
Categorie
Bedrijfssite (commercieel educ. aanbod)
Trefwoorden
CommArtcommunicerendidactieke-moduleonline coachingtaalleermodule