BandLab for Education : Muziekonderwijs voor iedereen


BandLab is een sociaal muziekplatform waarmee makers muziek kunnen maken en het creatieve proces kunnen delen met muzikanten en fans. Met een wereldwijde gemeenschap van makers en fans combineert BandLab tools voor het maken van muziek en samenwerking, zoals 's werelds eerste platformonafhankelijke DAW, met sociale functies zoals het delen van video's, berichten verzenden en ontdekken. De missie van BandLab is om de technische, geografische en creatieve barrières tussen makers, medewerkers en de gemeenschap te slechten door een volledig GRATIS en onbeperkte service te bieden. 

BandLab for Education 
BandLab for Education geeft docenten en studenten alles wat ze nodig hebben voor collaboratief, boeiend en zinvol leren in de klas.

Focus op lesgeven
Het platform is ontworpen zodat docenten zich kunnen concentreren op lesgeven zonder afgeleid te worden door administratieve taken of zich zorgen te maken over beveiligings- en privacyrisico's. Je mag als leerkracht een veilige, beveiligde en gunstige omgeving verwachten, zelfs voor je jongste leerlingen.

De kracht van samenwerking
Wil je de voortgang van de klas bijhouden en realtime feedback geven over de activiteiten van studenten? BandLab for Education doet dat en meer.

Op ons platform kun je opdrachten versturen, inzendingen beoordelen en waardevolle feedback geven aan de volgende generatie muzikanten.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Leerkracht

Ontdek ook