Liberkey : Eenvoudig freewarepakket

Met behulp van deze tool installeer je een hoop freeware op je pc. Origineel was deze tool bedoeld om op een USB-stick te zetten, maar je kan het even goed op je harde schijf zetten. Het grote voordeel is dat de toepassingen automatisch worden bijgewerkt naar de laatste versies, zodat je daar niet meer moet naar omkijken.

Wie nu nog beweert dat freeware niet veilig is, kan beter twee keer nadenken voor hij zo'n bewering maakt. Je beschikt immers steeds over de versie waar de laatste fouten zijn uitgehaald. Afhankelijk van je voorkeur kan je kiezen voor één van de drie versies.

Ik zou het niet aanraden om de grootste, meest uitgebreide versie op al je pc's in de school te zetten. Het updaten zou heel wat van je bandbreedte kunnen opsouperen. Misschien is het wel een tool die je op de pc's in de leraarskamer kan zetten om zo je collega's bewust te maken van de hoeveelheid goede software die beschikbaar is.

Yves Van Hal
Leerkracht, ICT-coördinator, …

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
niet niveaugebonden
Handel - Kantoor - VerkoopInformaticaFotografie - Video - FilmGrafische technieken
Info
Website
Bijgewerkt: 19-11-2009
Categorie
Site met software
Trefwoorden
beveiligingbrandencd-romeenvoudig freewarepakketfotobewerkingfreewaregeluidinternetliberkeynetwerksysteemtekstverwerkingtoolutilityveilig computergebruikvideoveilig online