EducaPlus : Professionele studiebegeleiding / bijles

EducaPlus is een studiebureau dat individuele en professionele studiebegeleiding biedt op maat van elk kind of jongvolwassene.

Visie

Elk kind start zijn onderwijsloopbaan met een rugzak, gevuld met bagage. Bij het ene kind zit er wat meer bagage in die rugzak dan bij een ander kind. EducaPlus streeft naar een rugzak met evenveel bagage voor elk kind! De extra ballast dat een kind met zich meedraagt (leerproblemen, gedragsstoornissen, taalachterstand, ...) willen we mits een aangepaste begeleiding omvormen tot extra bruikbare bagage. Meer bagage voor betere resultaten!

Doelgroep

EducaPlus biedt studiebegeleiding in volgende domeinen:

  • Begeleiding voor kinderen met een leerstoornis: begeleiding voor kinderen tussen 6 en 16 jaar met dyslexie, dyspraxie, dysorthographie, dyscalculie, concentratiestoornis (ADD) en NLD. Verhogen van de zelfredzaamheid staat centraal.
  • Huiswerkbegeleiding: kinderen zelfstandig leren werken en aanleren prioriteiten te stellen.
  • Cursus Leren leren: efficiënte organisatie van de huistaken wordt aangeleerd: samenvattingen maken, hoofd- van bijzaken onderscheiden, week- en examenplanningen maken, grote hoeveelheden leerstoffen verwerken,...
  • Vakspecifieke bijles: vakgerichte bijles om achterstanden weg te werken of bepaalde onderwerpen uit te diepen, in aanvulling op de klassikale behandeling.

 Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor een gratis intake-gesprek.

Leen Verhoogen
Leerkracht, Directie, …

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
niet niveaugebonden
Niet vakgebonden
Info
Website
Gepubliceerd: 04-06-2010
Categorie
Informatieve site Bedrijfssite (commercieel educ. aanbod)
Trefwoorden
begeleiding leerstoornissenbijlesdyslexiedysorthografieEducaPlushuiswerkbegeleidingICT-eindtermenleren lerenprivélesprofessionele studiebegeleiding