Natuurkunde.nl

Natuurkunde.nl is een initiatief van de hele natuurkundige gemeenschap in Nederland. Het heeft als doel het beeld te versterken van natuurkunde als een vak dat in haar fundamenten, uitwerkingen en technologische toepassingen volop in ontwikkeling is en door enthousiaste en creatieve mensen wordt beoefend.

Het initiatief wordt financieel mogelijk gemaakt door de natuurkundefaculteiten c.q. afdelingen van de Nederlandse universiteiten, de Stichting Physica, de Stichting FOM en Nederlandse Natuurkundige Vereniging NNV. De Stichting natuurkunde.nl heeft de verantwoordelijkheid voor de realisering van het initiatief.

Deze website vormt de kern van de natuurkunde.nl-activiteiten die gericht zijn op leerlingen en leerkrachten in het secundair onderwijs. Een redactieraad bewaakt de kwaliteit van inhoud en didactische vormgeving. De bètadidactische instituten van de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit Utrecht, respectievelijk het AMSTEL Instituut en het Freudenthal Instituut voor Didactiek van Wiskunde en Natuurwetenschappen, zorgen voor ontwikkeling en onderhoud van de website, en voor het organiseren van de andere activiteiten.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
secundair 1e graad a en b
aso 2e, 3e graad
bso 2e, 3e, 4e graad
kso 2e, 3e graad
tso 2e, 3e, 4e graad
FysicaNatuurwetenschappen
Info
Website
Gepubliceerd: 19-07-2011
Nummer: 31274
Categorie
Educatieve site (oefeningsite, lessite …)
Trefwoorden
fysicanatuurkundenatuurkundenl

Ontdek ook