Cettia cetti : Muzikale educatieve projecten

Het bedrijfje Cettia Cetti werd in 2012 opgericht door Mirjam de Wit. Mirjam is afgestudeerd als Master in de Muziek (afstudeerrichting muziekpedagogie) aan het Lemmensinstituut in Leuven en volgde les aan de Guildhall School for Music and Drama, Londen. Ze speelt klarinet en piano, maar houdt ook van zingen en componeren. Verder heeft ze net het muziektheater ontdekt en is ze altijd op zoek naar samenwerking met andere kunstenaars.

Cettia cetti biedt muziekeducatieve projecten en diensten voor ieder die dat wil. Hierbij kun je denken aan muziekworkshops, ontwikkeling van educatief materiaal, begeleiding van leerkrachten in het basisonderwijs, kindermuziekkampen… Creativiteit staat voorop, we vertrekken vanuit de ideeën, interesses en talenten van de mensen.

Op de website worden ook materialen voor muzische vorming aangeboden, in het bijzonder de kerstmusical 'Een ezel gaat naar Bethlehem' en de kindermusical Emiel en de detectives.

Mirjam de Wit
Leerkracht

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
lager 1e, 2e, 3e, 4e, 5e, 6e leerjaar
Muzische vorming
dko
Muziek
Info
Website
Bijgewerkt: 10-12-2012
Nummer: 37788
Categorie
Bedrijfssite (commercieel educ. aanbod)
Trefwoorden
Cettia CettiEmiel en de detectivesgrootouderskerstKerstmis en Nieuwjaarkerstmusicalkindermusicalmusicalmuziekmuziektheatermuzisch-creatieve vormingproject

Ontdek ook