Wecycle City : Digitale leeromgeving over recycleren

In deze digitale stad maken leerkrachten en leerlingen samen of zelfstandig een ontdekkingsreis in de wereld van inzameling en recycling. Startpunt is de basisschool.

Lesmateriaal digitaal

Al het lesmateriaal is online beschikbaar voor het digibord. Werkbladen kunnen naar eigen inzicht worden gedownload en geprint. Vanuit de werkbladen word je verwezen naar diverse plaatsen in Wecycle City. Zo kan je samen met de leerlingen posters maken in het reclamebureau, de milieustraat bezoeken of recyclefilmpjes bekijken in de bioscoop. Ook kunnen er proefjes worden gedaan in het laboratorium.

Bij Wecycle City hoort ook een docentenhandleiding. Deze handleiding kan je downloaden als je (gratis) partner wordt van Wecycle. Alle Wecyclepartners krijgen na aanmelding een eigen Wecyclepagina, waar je ook direct profiteert van andere educatieve specials. Ga naar wecycle.nl/scholen om je aan te melden als Wecycle-partner.

Robieke Podium
Organisatie, firma, vzw

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
lager
lager
Info
Website
Bijgewerkt: 15-10-2012
Categorie
Educatieve site (oefeningsite, lessite, ...)
Trefwoorden
digitale leeromgevinghergebruikeninzamelinglesmateriaalontdekkingsreisposterproefjerecyclagerecyclerensorterenvideoWecycle Citydigitaal bord