Studieondersteuning.be : Bijles economie

Assist geeft bijles aan studenten voor de vakken (bedrijfs)economie, boekhouden, marketing, recht,.... in de regio Waregem. Onderzoek wijst uit dat een goede studiebegeleiding leidt tot een hoger slaagpercentage en dat is één van de doelstellingen van Assist. Naast de focus op het beter beheersen en toepassen van de leerstof wordt er ook een effectieve en doelgerichte studiemethode ontwikkeld. Slim economie en boekhouden studeren kan je leren.

Assist ondersteunt studenten door middel van de leerstof (opnieuw) uit te leggen of bij te werken aan de hand van ondervraging. In de bijles wordt steeds rekening gehouden met het leerproces van de student.

Assist stemt de studiebegeleiding af op de specifieke wensen en noden zodat de student snel vorderingen maakt. Assist vindt het héél belangrijk dat de ouders en de student van informatie worden voorzien. De behaalde studieresultaten van iedere bijles kunnen via een persoonlijke login op de website geraadpleegd worden. Daarnaast biedt het opvolgingsplatform de ouders en de student de mogelijkheid om relevante informatie door te geven. Een individueel gesprek is ook steeds mogelijk.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
secundair 1e graad a
aso 2e, 3e graad
tso 2e, 3e, 4e graad
Economie - SEI - Boekhouding - BedrijfsbeheerHandel - Kantoor - VerkoopRecht
volwassenenonderwijs
privésector
Info
Website
Gepubliceerd: 22-11-2013
Categorie
Bedrijfssite (commercieel educ. aanbod)
Trefwoorden
bijlesbijlesgevercoachingondersteuningonderwijsop maatstudiestudiebegeleidingstudieondersteuningWaregem