Talentenfabriek : Job- en opleidingspunt industrie

Talentenfabriek is een samenwerkingsverband tussen Stad Antwerpen, VDAB, de paritaire vormingsorganisaties FTMA, VIBAM en de Vormingsfondsen voor de scheikundige nijverheid, de werkgeversorganisaties Agoria en Essenscia en de werknemersorganisaties.

Samen pakken zij knelpunten aan op het vlak van onderwijs en arbeidsmarkt en promoten zij de industrie als een aantrekkelijke sector om in te werken.

Door gezamenlijke inspanningen van de partners, streeft Talentenfabriek ernaar om meer mensen te leiden naar jobs in de industrie en jongeren warm te maken voor techniek en technische opleidingen. 

Philip Lambrechts
Leerkracht, ICT-coördinator

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
bso 2e, 3e, 4e graad
tso 2e, 3e, 4e graad
Elektriciteit - ElektronicaMechanica - Pneumatica - Hydraulica - Meet- en regeltechn.MetaalTechniek (technologische opv.)Chemie
volwassenenonderwijs
Info
Website
Gepubliceerd: 04-06-2014
Nummer: 48847
Categorie
Informatieve site
Trefwoorden
arbeidsmarktberoepskeuzeberoepssectorchemiehorizonverruimingjob zoekenjob- en opleidingspunt industriejobsiteknelpuntberoeponderhoudstechnicusopleidingRoadiesscheikundescheikundige nijverheidsensibiliserenstudiekeuzetalentenfabriektechnicustechniektechnische opleidingtechnische schoolVDABwerkenwerkgelegenheidwerkpleklerenzelfconceptverheldering

Ontdek ook