Educatiepakket 2.0 voor Microsoft Office

Met Educatiepakket kunnen docenten en cursisten aan de slag gaan, werkzaamheden plannen en hoogwaardig werk leveren. Docenten kunnen effectieve leermiddelen ontwikkelen, administratieve werkzaamheden verrichten en nieuwe lesmethoden in de praktijk brengen.

Met de Content Development Kit kunnen docenten extra sjablonen en instructies maken die met de bekende Microsoft Office-toepassingen kunnen worden geïntegreerd. En cursisten kunnen sjablonen met projectondersteuning gebruiken als hulpmiddel bij een groot aantal taken.

De Engelse, Franse, Duitse, Italiaanse, Noorse en Spaanse versies van het Educatiepakket bieden ook ondersteuning voor de SCORM-indeling. Met SCORM-programma's kunnen Microsoft Office-documenten naadloos worden omgezet in e-learning-inhoud op basis van standaards.

Deze inhoud kan worden beheerd en opnieuw worden gebruikt met elk leersysteem dat compatibel is met de SCORM-indeling. Educatiepakket is een gratis download voor scholen die een licentie hebben voor Microsoft Office.

Robbert Timmer
Leerkracht

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
niet niveaugebonden
Nederlands
Info
Website
Gepubliceerd: 18-03-2008
Categorie
Site met software
Trefwoorden
e-learningeducatiepakketleersysteemMicrosoft Officeprojectondersteuningscormtalen