BAKO kernbegrippen : Wiki

Voor 100 kernbegrippen van de bacheloropleiding Kleuteronderwijs, vind je in deze WIKI uitgebreide info: een definitie, stukjes tekst waarin het begrip voorkomt, interessante links, enz. Loop door het lijstje rechts, en klik op het begrip dat jou interesseert!

Deze WIKI en de Handleiding Writing To Learn, die je hieronder vindt, zijn producten van het OOF-project Pen en Papier.Writing to learn als krachtige leeromgeving voor kennisconstructie (2011-2013).


De Handleiding Writing To learn (WTL) is een breed toepasbaar instrument dat opleidingsoverstijgend ingezet kan worden bij de implementatie van WTL-interventies. Het instrument bevat o.a. volgende onderdelen : een korte toelichting bij het OOF-project, WTL-doelen voor studenten en docenten, aanpak en suggesties voor S- en D-deel, tips bij de begeleiding van een WTL-interventie, een reflectie over de aanpak van WTL door de opleiding heen, een verkort stappenplan voor de aanpak van een WTL-taak, een selectie van WTL-interventies (uitgevoerd door docenten), een bronnenlijst en bijlagen met inspirerend tekstmateriaal

Caroline Brees
Leerkracht

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
kleuter 3, 4, 5 jaar
lerarenopleiding
Niet vakgebonden
Info
Website
Gepubliceerd: 21-11-2014
Categorie
Wiki
Trefwoorden
agendaBAKOik klikkernbegripKleuteronderwijsleerplanlessen voorbereidenstartende leerkrachtwikiwriting to learnWTL