Verrassend metaal : Beroepen- en studiekeuzegids

Naar aanleiding van de steeds dalende inschrijvingen in de technologierichtingen van het secundair technisch en beroepsonderwijs heeft TOFAM Oost-Vlaanderen beslist om een promotiecampagne op te starten.

Een deel van de promotiecampagne bestaat uit een informatiebrochure rond technische scholen en een beroepengids. De scholen- en beroepengids kan je ook raadplegen op deze site.

Op de site kan je zoeken via studierichting. Indien een richting je interesseert, kun je door er op te klikken een lijstje van de scholen krijgen die de richting aanbieden. Als je vervolgens op de school van jouw keuze klikt, krijg je een korte voorstelling ervan. Voor meer inlichtingen over de school kan je rechtstreeks doorklikken naar haar eigen website.

Je kan ook zoeken via ‘mijn interesse’. Daarvoor klik je op de puzzelstukken die jou interesseren. De zoekmachine zoekt dan voor jou beroepen die aansluiten bij jouw interesses.

Lies Van Laere
Leerkracht, ICT-coördinator

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
tso 2e, 3e, 4e graad
AutoElektriciteit - ElektronicaMechanica - Pneumatica - Hydraulica - Meet- en regeltechn.Metaal
Info
Website
Gepubliceerd: 23-05-2008
Nummer: 5708
Categorie
Informatieve site
Trefwoorden
beroepberoepen- en studiekeuzegidsberoepeninfoberoepssectoebeslissenhorizonverruimingloopbaanbegeleidingsensibiliserentechnologieverrassend metaalzelfconceptverheldering