De Stap Gent : Studiebegeleiding

De Stap/Word Wijs! is een breed partnerschap van de Gentse CLB's - verenigd in de vzw TOPunt - met financiële steun van Stad Gent, provincie Oost-Vlaanderen, VDAB Oost-Vlaanderen, Syntra Midden-Vlaanderen, OCMW Gent, de Europese Commissie en de Vlaamse Overheid.

Info over volwasseneneducatie

De Stap maakt je wegwijs in alle mogelijkheden van volwasseneneducatie in Oost-Vlaanderen. Misschien sta je aan het begin van je loopbaan en wil je een opleiding volgen? Wil je een diploma behalen? Wil je je heroriënteren op de arbeidsmarkt? Of ben je op zoek naar persoonlijke ontplooiing? Je kan terecht bij De Stap. De leerloopbaancoaches gaan samen met jou op zoek naar een opleidingstraject op maat. Bij vragen van leerlingen, ouders, studenten, volwassenen en professionelen over basis-, secundair en hoger onderwijs reikt De Stap handige tools aan en verwijst gericht door. De eerste stap? Kom langs bij De Stap!

De Stap-medewerkers geven neutrale net- en niveauoverstijgende onderwijsinformatie. De Stap werkt laagdrempelig, gratis en zonder afspraak.

Word Wijs! 

Tussen 17 en 25 jaar?
Toch nog je diploma secundair onderwijs behalen?
Gratis informatie en/of coaching nodig?

Word Wijs! biedt ongekwalificeerde jongeren tussen 17 en 25 jaar die wonen, werken of studeren in Gent – gratis en op vrijwillige basis – informatie en coaching bij het kiezen, studeren en behalen van een kwalificatie of een diploma secundair onderwijs met als doel hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Hannelore Engels
Organisatie, firma, vzw

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan