Open Educational Resources (her)gebruiken

Logo Toegevoegd door KlasCement op 02.02.2016
Website

Als KlasCementlid gebruik je regelmatig Open Educational Resources, ook al zegt de term je misschien niks. Wil je meer weten over het gebruik van materialen, gemaakt door anderen, voor je eigen onderwijs? Dan is de online cursus "Open Educational Resources (her)gebruiken' precies wat je zoekt.

Deze cursus is ontwikkeld door een consortium van zes Europese partners als onderdeel van het door Erasmus+ gefinancierde ExplOERer project. Dit project is gericht op het bevorderen van hergebruik van OER.

De Engelstalige online cursus helpt je om je digitale en pedagogische vaardigheden met betrekking tot hergebruik van OER te ontwikkelen. De versie van de cursus met begeleiding, loopt van 22 februari tot 18 maart 2016.

Meer informatie en inschrijven op: http://www.exploerercourse.org/. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op via exploerercourse@gmail.com.

Vertaald door Google. Waarschuwing: De informatie over deze bijdrage kan automatisch vertaald zijn door Google en fouten bevatten. Bekijk vertaalde velden in de originele taal: Engels.
Nog geen score 0 0 1412

Reacties

Dit leermiddel heeft nog geen reacties.

Dit is een openbare bijdrage. Je hoefde niet aan te melden om ze volledig te bekijken en te gebruiken.

Gelieve rechtsboven wel aan te melden om scores en reacties te geven, de inzender te contacteren … We waarderen je reactie.

Na aanmelding kan je ook alle bijdragen bekijken en er zelf toevoegen.

Niveau en vak
Niet niveaugebonden
Niet vakgebonden
Categorie
Educatieve site (oefeningsite, lessite, ...)
Informatieve site
Trefwoorden
(her) gebruikExplOERerleermiddelenOEROpen Educational Resources

Projecten

Functie
Leerkracht (Docent)
Directie (Of lid van)
Pedag. begeleider
Inspectielid
Taal
Engels 
Onderwijssysteem
Vlaams
Toegevoegd door
Bram Faems
Laatste aanpassing
Bram Faems 02.02.2016