Klas in bedrijf : Bedrijfsbezoek reëel of virtueel


Bron

Op deze website vind je gevarieerd didactisch materiaal voor techniekonderwijs. Neem je klas mee op bedrijfsbezoek, reëel of virtueel.

 • Techniek in het bedrijf
  Een reëel techniekbedrijfsbezoek kan vanuit verschillende gezichtspunten. Je vindt er acht verschillende perspectieven met een bijhorende handleiding, een (exemplarisch ingevuld) pakket werkbladen en een matrix.
  De matrix geeft een overzicht van alle items uit de werkbladen die gekoppeld worden aan enerzijds eindtermen, TOS21 en VOET en anderzijds beleidsdocumenten over ondernemerszin en STEM.
 • Techniek in de klas
  Je vindt er zes verschillende perspectieven met een bijhorende handleiding, een (exemplarisch ingevuld) pakket werkbladen en een matrix.
  De matrix geeft een overzicht van alle items uit de werkbladen die gekoppeld worden aan enerzijds eindtermen, TOS21 en VOET en anderzijds beleidsdocumenten over ondernemerszin en STEM.
 • Alimento
  Hier ontdek je het technisch proces in de voedingsindustrie, het belang van biotechniek voor de toekomst en het belang van talenten voor het keuzeproces van de leerlingen.
  Er is een leerwerkboek,een handleiding en filmpjes over het technisch proces en logistieke keten.
Liese Leunens
Organisatie, firma, vzw

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
 • gratis lesmateriaal;
 • voor alle leeftijden en vakken;
 • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
secundair 1e graad a en b
Techniek (technologische opv.)
Info
Website
Gepubliceerd: 19-04-2016
Nummer: 65021
Categorie
Educatieve site (oefeningsite, lessite, ...)
Trefwoorden
bedrijfsbezoekberoepenberoepenfilmberoepeninfobiotechniekhorizonverruimingklasinbedrijflespakketsensibiliserensensibiliseringSTEMstudie- en beroepskeuzetechniekvoedingsindustriezelfconceptverheldering

Ontdek ook