Open Universiteit : Online studeren

De Open Universiteit is een niet-traditionele, publieke universiteit met een bijzondere opdracht: het ontwikkelen, innoveren en aanbieden van open hoger onderwijs.

De Open Universiteit heeft een onderwijsaanbod voor wie niet kan (of wil) studeren aan een andere Nederlandse of Vlaamse universiteit. Voor het bacheloronderwijs zijn er geen vooropleidingseisen en het onderwijs is ingericht op studeren in deeltijd. Het onderwijsmodel staat voor persoonlijk en activerend online onderwijs, met veel flexibiliteit voor studenten. 

Naast de betalende opledingen kan je bij OU ook de gratis online cursus Cultureel erfgoed: van Paleis Soestdijk tot Sinterklaas volgen. Deze cursus biedt een toegankelijke introductie op het thema cultureel erfgoed en is gebaseerd op actuele, wetenschappelijke discussies. De vorm van de cursus is zelfstudie, maar de cursus bevat een discussieforum waarop cursisten ervaringen kunnen uitwisselen en elkaar indien nodig verder kunnen helpen. De cursus bestaat uit vier delen van elk zes studie-uren. Elk deel wordt afgesloten met een zelftoets.

Rob Bartholomees
Organisatie, firma, vzw

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
hogeschool
universiteit
Info
Website
Gepubliceerd: 14-12-2018
Nummer: 87847
Categorie
Educatieve site (oefeningsite, lessite …) Elektronische leeromgeving
Trefwoorden
bachelorcultureel erfgoederfgoedmasteronline studerenOpen UniversiteitOUstuderenuniversiteit