ReadSpeaker

ReadSpeaker is wereldwijd een van de marktleiders in tekst-naar-spraak technologie (TTS, text to speech). Wij bieden dynamische oplossingen voor online en offline tekst-naar-spraak met levensechte stemmen. Het unieke technische platform is zo ontwikkeld dat de gebruikerservaring van de diensten en de kwaliteit van de stemmen doorlopend nog wordt verbeterd.

Duizenden websites en mobiele apps gebruiken onze oplossingen voor het voorlezen van webpagina’s en online documenten. Miljoenen gebruikers beluisteren hun content op hun smartphones, computers en tablets. Waar dan ook. ReadSpeaker zet content realtime om in spraak in 45+ talen met 150+ stemmen. 

Met onze studie- en leestools kunnen alle scholieren, studenten en cursisten profiteren van tekst-naar-spraak in al hun digitale leermaterialen.

ReadSpeaker levert ook TTS-licenties om tekst-naar-spraak in te bouwen in apparatuur of software. Of te installeren en te hosten vanaf eigen servers.  

Duizenden zakelijke, educatieve, media, publieke en non-profit klanten in meer dan 60 landen gebruiken de online en offline tekst-naar-spraak oplossingen van ReadSpeaker.

Recentste leermiddelen

Er werden geen leermiddelen gevonden om weer te geven.