Communicatiehulpmiddelen, een overzicht: Cursus


In deze e-learning kom je meer te weten over welke communicatiehulpmiddelen er allemaal op de markt zijn. We geven zowel van de hardware als de software een kort overzicht en dit zowel van op tekst als op symbolen gebaseerde hulpmiddelen.
We geven mee waar je op kan letten bij de keuze van een geschikt hulpmiddel, hoe je best van start gaat met het aanleren van een communicatiehulpmiddel en waar je terecht kan voor verder persoonlijk advies.

Deze e-learning biedt een algemeen overzicht.

Gebruik

​Schrijf je voor een e-learning altijd in via de link hieronder! Ga dus niet rechtstreeks via de website van Soofos of Google. Dit maakt voor Modem een groot verschil!

​Wil je de verschillende communicatiehulpmiddelen meer praktisch ervaren aan de hand van casussen? Volg dan de workshop ‘Praktisch aan de slag met verschillende Communicatie Ondersteunende Hulpmiddelen’. 
Wil je graag starten met het aanleren van het werken met een communicatiehulpmiddel en de principes van modelleren, kernwoordenschat en randwoordenschat meer onder de knie krijgen? Volg dan de vorming ‘Hoe leer je een Communicatie Ondersteunend Hulpmiddel aan en hoe stimuleer je de communicatieve vaardigheden?’.


website van Modem

Plaats en data

  • tot (op aanvraag)
  • Online
Kies passende professionalisering: lees de kijkwijzer.

Kosten

Prijs: ​€ 30 of inbegrepen in de Module Vorming (indien uw organisatie heeft ingetekend op de Module Vorming, gelieve dan contact op te nemen met Modem voor de kortingscode).
Modem
Organisatie
Dit is een openbaar leermiddel dat je zonder aanmelden kan bekijken.
Om dit leermiddel favoriet te maken, een score te geven of er op te reageren, meld je eerst aan.
Reactie toegevoegd. Herlaad de pagina om je reactie te bekijken.