Vak / Leergebied
[LO] Anderstalige Nieuwk. - NT2
OKAN - NT2
NT2
OKAN
Onderwijsniveau
Secundair
Volwasseneneducatie
Categorie
Syllabus - Cursus - Handleiding
Trefwoorden
alfaanalfabeetanderstaligeanderstalige volwassenenbasiseducatiecursusde week van Karlakernwoordklankletterkoppelingleren lezenlezenlumocolorsetlumostiftreferentiewoordschrijvensleutelcompetentiestructuurmethodetechnischtechnisch lezentechnisch lezen en schrijventechnisch schriftelijke modules alfatechnisch schrijvenvolwassenenwerkboekwitzwartzwart op witalfabetiseringtalen
Thema
alfabetisering 

Zwart op wit : Cursus technisch lezen en schrijven voor anderstalige volwassenen

Foto Toegevoegd door Janique Vanderstocken op 26.05.2012
Downloadbaar lesmateriaal

Meld aan om dit leermiddel volledig te kunnen bekijken.

Zwart Op Wit is een cursus technisch lezen en schrijven voor analfabete anderstalige volwassenen. De gebruikte methode is een structuurmethode en er wordt gewerkt met twintig referentiewoorden waarin de nieuwe klanken voorkomen.

De cursus De week van Karla is een cursus Alfa NT2 voor de mondelinge en de functioneel schriftelijke modules van Alfa NT2 in de Basiseducatie. Zwart Op Wit kan aanvullend op deze cursus gegeven worden. Vele oefeningen verwijzen immers naar de personages van De week van Karla. Het is echter niet noodzakelijk om de twee cursussen naast elkaar te gebruiken. Ze zijn beide zo opgesteld dat ze ook los van elkaar kunnen gegeven worden.


Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou

  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.

Registreer nu

Veilig en gratis